כניסה
למנויות
צרו קשר

סופריטו קולורבי ובצלצלים של ורד

סופריטו קולורבי ובצלצלים של ורד:

רכיבים:

5-6 קולורבי בינוניים קלופים, חתוכים לקוביות גדולות.

(לחתוך כל יחידה לחצי וכל חצי ל 4 חתיכות)

שקית בצלצלי פנינה או שאלוט, או 2 בצלים חתוכים גס.

2 כפות שמן זית או זרעי ענבים.

4 שיני שום קלופות שלמות.

מים.

קורט מלח.

חצי כפית פלפל שחור.

ניתן להוסיף כמה ענפי טימין.

 
אופן ההכנה:

במחבת נון סטיק עמוקה ורחבה, 

להשחים את הקולורבי והבצלים מכל הצדדים עם השמן.

להוסיף את שיני השום ולצקת מים עד שכמעט מכסים את הירקות.

לתבל.

להוסיף את הטימין אם רוצים.

מנמיכים להבה.

מכסים.

מבשלים על אש קטנה כשעתיים לפחות או עד שהנוזלים כמעט מתאדים לחלוטין.

משאירים מעט לרוטב....

 
כיצד נתייחס?
כל 300 גרם קולורבי נתייחס כמנת פחמימה/ כל 100 גרם בצלצלי שאלוט נתייחס כמנת פחמימה
להאמין. לפעול. להגשים.